Kreative Trøndelag
Fosen VGS > Fagtilbud > Restaurant- og matfag > Vg2 Kokk- og servitørfag

Vg2 Kokk- og servitørfag

Tilberedning, anretning og servering

Kosthold, levevaner og helse

Salg, service og økonom

Fag og timefordeling:

Fellesfag (9 t/uke)

     2t – norsk 

    2t – engelsk

    3t – samfunnsfag

    2t – kroppsøving

 Felles programfag (17 t/uke)

     7t – råvarer og produksjon

     5t – kosthold, ernæring og helse

     5t – servering, bransje, og miljø

 Prosjekt til fordypning (9 t/uke)

  Gjennom utplasseringer i løpet av skoleåret vil du

  få mulighet til å knytte kontakter med aktuelle

  bedrifter hvor du kan tenke deg å være lærling/lærekandidat.  

  Det er tre yrker som du kan være lærling i etter bestått VG2 kokk – og servitørfag:

 

Hotell- og restaurantkokk

Institusjonskokk

Servitør


Utskriftsvennlig versjon